Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy-két vicces jelenet

2012.07.09

,,Hamarosan megjelent a kobold. Úgy rohant az asztaluk felé, hogy közben összeütközött, egy szintén rohanó pincérrel. Mindketten hanyatt vágódtak és a három tál spagetti mind a kobold fején landolt. A távolabb ülők felálltak, hogy lássák a jelenetet. A többi vendég hangosan nevetett. Mason azonnal ott termett mellette és felsegítette. Közben Mercyék is odértek. Nem tudtak mit tenni, úgyhogy visszamentek az asztalukhoz. A pincérek szélsebesen feltakarítottak és újra kihozták a spagettiket."

,,-Bocsi, remélem nem sülsz meg.-mondta Karlin, amikör egy villám belecsapott a kígyóba. Az elengedte Anastaziát és Karlin felé...folyt. A tündér víllámokat lőtt. A kígyóra viszont nem hatott. Végül karlin becsapott Heidi hintója mellé.
-Állj, vagy az úrnőd hintójába megy a következő!-kiáltotta a folyóként előre csörtető kígyónak. Hirtelen megállt. feljebb emelkedett.
-Nem viccelek.
-Ha-ha-ha!-halatszott. Mire Karlin a hang irányába fordolt, már le is fogták fekete láncok. A másik hintón ülő Stefan lőtte ki. Karlin vergődve szabadulni próbált.
-Dya!-kiáltott Heidi a kígyónak.
-Engedj el!-visította Karlin. Addig vergődött, mígsikerült felállnia. Kituszkolta a kézfejét. Pár cuklómozdítással szétlőtte Stefan hintóját.
-Na, ki nevet a végén?-vigyorgott. Stefan a földün ült a hintó darabkái között. Felállt, és az egész háta sáros volt.
-Ezt nem úszod meg...
-...szárazon!-mondta Heidi, és a még mindig láncokkal lefogott Karlinra zúdított egy csomó vizet. A tündér hajából csöpögött a víz. Ekkor villámköteleket lőtt és Stefan köré csavarta.
-Hé!
-Ez van. Mercy, meg tudod oldani?
-Kétlem, de talán Miranda tud segíteni.
-Persze. Ezt rászórom és...kész!-mondta. A láncok lepattantak Karlinról. Stefan még mindig szenvedett a kötelektől.
-Engedj el!-parancsolta.
-Hah, szerinted hallgatok rád. Ja, ajánlom,hogy ne menj vízbe. A víllámok és a víz...NEm hiszem, hogy meghalsz, mert nem olyan erősek, de a hajad borzasztóan fog állni.
-Dya, hozd!-mondta Heidi és Anastazia ájult teste felé bökött az állával. A kígyó odafolyt és körbetekerte Anastaziát. Karlinék egymásranéztek. MErcy felrepült, de a mire odaért a kígyó lenyelte Anastaziát és befolyt a hullámokba.
-Lőttek a tornádónknak.
Heidiék elindultak, de Stefan még láncokat lőtt Karlinra. Miranda rászórta a port, de nem hatott.
-A francba!-morgott Karlin. Aztán megadta magát és a kötelek leestek Stefanról. Viszont rahta még ott voltak a láncok. Mikor eltűnt az utolsó csepp víz is, meghallotta Stefan nevetését.
-Na, ki nevet a végén?-mondta és hallatszott a hangján, hogy vigyorog. Karlinnak összeszűkült a szeme. Már elhalt a víz hangja.
-Csináljatok ezzel valamit!
-Ömm...oké.-mondta Cherry. Ekkor a láncok lehullottak."